NOTE! This site uses cookies and similar technologies. / Atenció aquest web utilitza cookies o tecnologies similars

If you not change browser settings, you agree to it. / Si no canvia la configuració del navegador, vostè accepta el seu us.

I understand / Acceptar

Estades Estranger

 

 GO… FLY… LEARN!

Per joves  i adults

 

Des de Get It volem oferir-vos l’oportunitat de viure la cultura i la llengua que estem aprenent dins l’aula amb estades a l’estranger.

Els nostres programes d’estudis tant per joves com adults estan dissenyats per les millors empreses del sector. Els alumnes no veuran només una millora en el seu nivell, sinó també viuran una experiència que no oblidaran mai.

Dins la varietat de cursos, es pot triar destinació, allotjament i el curs que més s’adapta a les vostres necessitats, des de programes d’anglès general a programes professionals i especialitzats.

El tracte que rebreu és totalment personalitzat, així que no dubteu en demanar informació, buscarem l’estada que més s’adapti a les vostres necessitats i interessos.

 

Si us interessa fer un curs a l’estranger, contacteu amb nosaltres a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o truqueu-nos al Tel.+34 93 796 20 61.