NOTE! This site uses cookies and similar technologies. / Atenció aquest web utilitza cookies o tecnologies similars

If you not change browser settings, you agree to it. / Si no canvia la configuració del navegador, vostè accepta el seu us.

I understand / Acceptar

Monitor


                                                                     

If you are a fun and dymamic person, you love children and you have an advanced level of English, you might  want to join our staff crew for the Summer, September, Christmas  or Easter Clubs.

Availability:

School holidays – from 09’00 to 13’00 and/or 15’00 to 18’00h

 

Send us your CV at:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 D’acord amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic i la LO 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les seves dades estan incloses en el nostre fitxer CLIENTS, amb la finalitat de desenvolupar gestions derivades de la relació negocial que existeix, així com per realitzar trameses d’informació (publicitat, promoció). A més, se l’informa que té dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades dirigint-se a GET IT ENGLISH, S.L.,  a la plaça Fiveller, 24 08301 Mataró (Barcelona) o be a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
La informació continguda al present correu electrònic es confidencial sent per a us exclusiu del destinatari a dalt mencionat.